PADEL IGRIŠČA

Nudimo strokovno in organizacijsko pomoč v celotnem investicijskem procesu, od ideje do postavitve padel igrišča.

Izbirate lahko med različnimi tipi igrišč vrhunske kvalitete in izdelave. Vsa naša padel igrišča so narejena iz prvovrstnih certificiranih materialov. S tem zagotavljamo varno igro za vas in vaše obiskovalce.

klasicno padel igrišče

Klasično padel igrišče

Je igrišče zadnje generacije. Je bolj robustno in nekoliko lažje za montažo. Sestavljeno je iz kovinskih stebrov in okvirjev na katerih  so montirana stekla in kovinske mreže. 

Stekla so temperirana, debeline 10 ali 12mm. 

Poznamo več kvalitet umetne trave. Lahko je fibrilirana (osnovna), monofilirana (boljša kvaliteta) ali teksturirana (profesionalna raba).

panoramsko padel igrišče

Panoramsko padel igrišče

Je nadgradnja klasičnega modela. Na konceh je brez stebrov, kar omogoča gledalcem lažji ogled in daje igrišču bolj odprt in prefinjen videz.

Ojačano padel igrišče

Veseli smo, da vam lahko ponudimo tudi ojačano izvedbo igrišča. To je klasično igrišče s povečano stabilnostjo. Tako igrišče je predvsem primerno za vetrovna območja.

Mobilno padel igrišče

Mobilno padel igrišče

To je prenosljivo igrišče, ki ga lahko razstavimo in premaknemo. Za to igrišče ni potrebna posebna predpriprava terena. Primerno je za postavitve na krajih kjer ne more ostati postavljeno za daljše časovno obdobje. To so trgi, mestni centri, nakupovalna središča,…